WellMach-Group Kft.
Magyar Fooldal


Üdvözöljük a Wellmach-Group Kft. honlapján!

A WellMach-Group Kft-t 2011-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy Megrendelőinket kiváló minőségű forgácsolt alkatrészekkel szolgáljuk ki a lehető legrövidebb határidőn belül kis-, közepes,- és nagyszériában egyaránt.
Kezdetben tevékenységünk kizárólag a megrendelők által küldött műszaki rajzok alapján történő alkatrészek gyártatására, beszerzésére összpontosult, mintegy beszerzési központként működve partnereink számára.A közepes és nagyszériás igények mellett egyre több megkeresés érkezett az egyedi gyártású, karbatartáshoz szükséges vagy új tervezésű készülékelemekre, pótalkatrészekre, szerszámelemekre. Így 2013-ban létrehoztuk a *Bárdo-Tech Kft-t, mely kifejezetten az ilyen jellegű alkatrészekre specializálódott. A megalakulás óta megrendelőink köre folymatosan bővül Magyarországon és külföldön egyaránt.
A dinamikus kereskedelmi fejlődés eredményeként 2016-ban elindíthattuk saját gyártóüzemünket zalaszentgróti telephelyünkön. Ezt követte 2017-ben a zalaegerszegi telephely megnyitása.

A megalakulás óta megrendelőink köre folymatosan bővül Magyarországon és külföldön egyaránt. Tapasztalataink alátámasztják, hogy hogy működésünk hozzájárul partnereink beszerzési, logisztikai és mérnöki tevékenységének támogatásához, mellyel számukra időt és pénzt spórolunk meg.


Jó minőség, rugalmas gyártás, megfizethető ár.